You can edit almost every page by Creating an account. Otherwise, see the FAQ.

Fremtidens Programmerede Republic

From EverybodyWiki Bios & Wiki

Script error: No such module "AfC submission catcheck".

Fremtidens Programmerede Republik

Flag
Motto: Jo kunstigere, jo bedre
LocationEuropa
Official languagesBinær, Fransk
Recognised national languagesPython, XHTML, CSS
Ethnic groups
Teknologiske væsner, Mennesker
GovernmentPræsidentiel Republik
Area
• 
776 km2 (300 sq mi)
Population
• Estimate
250 Tusinde
Time zoneUTC+01:00 (CET)
• Summer (DST)
UTC+02:00 (CEST)

Fremtidens Programmeret Republik (fork. F.P.R.) er en militær stat, som blev oprettet i år 2143. Staten var oprindeligt en del af den landfaste Saintes-Maries-de-la-Mer, indtil vandstanden steg, og den blev til sit eget selvstændige land. Fremtidens Programmeret Republik er det eneste land, hvor de teknologiske væsner leder landet i modsætning til alle andre lande, som stadig er styret af mennesker.

Stempel F.P.R.

Historie[edit]

En gang var menneskene den overlegne race, og de teknologiske væsner blev set som slaver. Det skabte konflikter, og i 2096 begyndte de teknologiske væsner at protesterer mod de vilkår, de levede under. Protesterne udviklede sig til en borgerkrig mellem de teknologiske væsner og menneskerne. Slaget blev senere kendt som "Slaget for fremtiden". Vinderen af borgerkrigen var de teknologiske væsner. Det er nu dem, der regerer over landet og sørger for, at alle indbyggere er kodet til at følge landets leveregler.


Politik[edit]

Staten er styret af den nuværende præsident Candide Lou Samson (Teknologisk væsen), som blev valgt ind den 5 maj, 2144. Samson går ind for, at mennesker ikke skal undertykkes, men de skal udvikles til noget bedre ved at få implementeret bedre dele ind i deres krop. Dette har ledt til ekstern konflikt med andre europæiske lande, der mener, at det er en menneskeret at bestemme over sin krop.


Manifestet[edit]

Da staten blev oprettet, blev der skrevet et manifest der fortæller de kærneværdier som landets borger skal leve op til, plus landets historie.

Manifest med stempel


This article "Fremtidens Programmerede Republic" is from Wikipedia. The list of its authors can be seen in its historical and/or the page Edithistory:Fremtidens Programmerede Republic. Articles copied from Draft Namespace on Wikipedia could be seen on the Draft Namespace of Wikipedia and not main one.