You can edit almost every page by Creating an account. Otherwise, see the FAQ.

Full Moon парти на остров Ко Панган

From EverybodyWiki Bios & Wiki

Script error: No such module "AfC submission catcheck".

Oколо 1985г., група туристи открили, че луната е най-красива за гледане от остров [Pha-ngan|Ко Панган, Тайланд]. Тогава започва традицията да се празнува пълнолунието на острова и се създава Full Moon парти, което продължава всяка година и така до днес (2022г.). Освен това на всеки две седмици се празнува парти Half Moon за всички туристи, които нямат възможността да присъстват на основното събитие.

Как се празнува партито на пълнолунието наши дни? В момента всяка година се организира Full Moon парти, което посещават между 10 000 и 30 000 туристи. Партито се празнува на плажа Hat Rin и всички са изумени да видят как се появява луната. Плажовете са пълни с хора, готови за нови емоции и силно вълнение. На плажа са поставени маси с храна и той е осветен от безброй лампи. Музиката се пуска от местни ди-джеи, които се грижат за доброто настроение на посетителите. Можете да се насладите на разнообразни стилове – дръм енд бейс, техно, транс, комерсиална музика и реге.

Каква е продължителността на пълнолунието? Островът е известен с това събитие, на което музиката и танците не спират до сутринта. Можете също така да се отпуснете на плажа, като си вземете питие или храна от местните производители, които разполагат своите щандове на пясъка.

Необходимо ли е да имате билет за партито Full Moon? За да присъствате на пълнолунието, трябва да си купите билет, който варира около 100 бата, в зависимост от това къде го купувате. Има и възможност да се насладите на партито от плажа Hat Rin, за да избегнете плащането на входната такса.

Какво е парти Half Moon? Партито Half Moon е събитие, което се организира между пълнолунието и новолунието. Този празник се прави заради туристите, пропуснали възможността да посетят партито на Пълнолунието. Събитието много прилича на основното и плажът Hat Rin отново е пълен с туристи, навсякъде е осветено и се предлагат местни деликатеси и напитки. Тържеството се празнува на всеки две седмици и е едно от най-вълнуващите тържества, които можете да посетите на острова. Известен е с Escape партитата и си заслужава да посетите, ако имате достатъчно време на острова.

Къде да отседнете по време на Full Moon партито?

По време на партито е добре да останете в хотел, хостел или къща, които се намират близо до плажа Hat Rin, за да е по-лесно да стигнете до събитието. В същото време не трябва да е твърде близо, за да избегнете тълпи от хора и можете да се отпуснете на спокойствие без шум. Островът предлага безброй възможности за настаняване – различни хотели, курорти, къщи или хостели, чиято цена варира в зависимост от условията, които предлагат.

Защо да присъствате на партито Full Moon?

Фестивалът на пълнолунието е едно от най-зрелищните събития на остров Ко Панган. Посещава се от близо 30 000 туристи всеки месец и си заслужава да се види. Плажът Hat Rin е осветен от хиляди лампи в чест на пълнолунието и всеки може да се наслади на невероятната гледка и да направи снимки на уникалната атмосфера. Музикалният плейлист е богат на различни видове музика, а на плажа има местни артисти, които правят светлинно шоу с огън.References[edit]


This article "Full Moon парти на остров Ко Панган" is from Wikipedia. The list of its authors can be seen in its historical and/or the page Edithistory:Full Moon парти на остров Ко Панган. Articles copied from Draft Namespace on Wikipedia could be seen on the Draft Namespace of Wikipedia and not main one.