You can edit almost every page by Creating an account. Otherwise, see the FAQ.

Dr Johan Salmi

From EverybodyWiki Bios & Wiki

Dr
Johan Salmi
Johan salmi.png Johan salmi.png
BornJohan Salmi
2001/04/20
Rinkeby
🏡 ResidenceFinland
Other namesLegend
🏫 EducationHarvard
💼 Occupation
Doctor of thuganomics in Brändö
📆 Years active  25 år
👔 EmployerBrändö gymnasium
Known forStor kuk
WorksArt of War
🏡 Home townBrändö
💵 SalaryMera än va du tjänar
💰 Net worth420 miljoner
TitleLegend
👶 ChildrenJohansson
👪 RelativesJuha Salmi, Juan Salmi, Jean Salmi
🏅 AwardsNobel Pris i fysik
🥚 TwitterTwitter=
label65 = 👍 Facebook

Johan "legenden" Salmi föddes den 20 april 2001. Han är känd för många av sina betydliga verk, som främjat mänsklighetens utveckling.

Tidigt liv[edit]

Johan föddes under Betlehemsstjärnan vilket var ett märke på att en legend hade fötts. Salmi spenderade sin barndom i Rinkeby var han snabbt tog över de lokala gängen. Han blev inom en kort tid efterlyst av den svenska polisen, och var tvungen att fly till Brändö var han befinner sig ännu idag.

Karriär[edit]

Redan från sin födsel var Johan kvalificerad till alla jobb som finns och alla som kommer att finnas i framtiden. På en arbetsintervju behöver han bara säga sitt namn för att bli anställd. Johans karriär är för lång och prestigefylld för att gå igenom i detalj. Men här är ett par av hans mest betydelsefulla prestationer:

  • Den fyrtiosjunde presidenten av Förenta Staterna
  • Han har skrivit det klassiska verket "Art of War"
  • Darude är hans pseudonym
  • Var den första personen på Mars


För tillfället jobbar han som Doktor i thuganomi på Brändö Gymnasium. Han har inga egentliga lektioner men hans sinnesnärvaro har en betydlig inverkan på skolans elever och personal.

Personligt liv[edit]

Johans personliga liv är ett mysterium för många och som ett resultat sprids det mycket rykten om honom. Men i praktiken är informationen på denna sida den ända pålitliga.

Legenden[edit]

Studerande på Brändö Gymnasium blev medvetna om "legenden" den 18 november 2021 efter att han anmält sig till gammeldansmiddagen. Problem uppstod när det visade sig att Johan inte hade betalat, eftersom en legend inte behöver göra sådant. Salmis namn kom att nämnas ett par gånger till vid förberedningsskedet till gammeldansdagen.

Den 24 november 2021 kommer att gå ner i historien som en av det viktigaste dagarna i Brändö Gymnasium. Legend själv, Johan Salmi blev medlem i ABI 21-22 Whatsappgruppen. Salmis ankomst väckte stor diskussion bland abiturienterna och man spekulerade ifall detta var en "prank". Reaktionen mot Johan var blandad men majoriteten förstod att det vittnade en legend.

Idag har Dr Johan "legenden" Salmi kultstatus på Brändö Gymnasiums Jodel.