You can edit almost every page by Creating an account. Otherwise, see the FAQ.

Aleksandër Lalo

From EverybodyWiki Bios & Wiki

Script error: No such module "AfC submission catcheck".

Aleksandër Lalo was an Albanian compositor who composed songs for well-known films of Albanian cinematography. He was born on the 25th of April 1949 in Tirana and died on 19th of November 2017. Aleksander was a child of a family from Leskovik.

Usually, he won second places when competing in festivals despite his marvelous melodies.

Filmography[edit]

Compositions[edit]

 • Tingujt e harresës (1996) (TV)
 • Historiani dhe kameleonët (1989)
 • Treni niset më shtatë pa pesë (1988)
 • Dy herë mat (1986)
 • Fjalë pa fund (1986)
 • Asgjë nuk harrohet (1985)
 • Fushë e blertë fushë e kuqe (1984)
 • Era e ngrohtë e thellësive (1982) (TV)
 • Një vonesë e vogël (1982)
 • Shi në plazh (1982)
 • Shtëpia jonë e përbashkët (1981)
 • Thesari (1981)
 • Gëzhoja e vjetër (1980)
 • Nusja (1980)
 • Vajzat me kordele të kuqe (1978)
 • Tomka dhe shokët e tij (1977)
 • Dimri i fundit (1976)
 • Emblema e dikurshme (1976) (TV)
 • Duke kërkuar 5-orëshin (1974)
 • Odiseja e tifozave (1972)
 • Të shoh në sy(1986)
 • Një gjeneral kapet rob (1980)


This article "Aleksandër Lalo" is from Wikipedia. The list of its authors can be seen in its historical and/or the page Edithistory:Aleksandër Lalo. Articles copied from Draft Namespace on Wikipedia could be seen on the Draft Namespace of Wikipedia and not main one.